Wij zijn jarig!  10 jaar!, daarom in de maand oktober 10% korting op alle produkten bij online bestellingen, korting wordt in de kassa verrekend.

Laserprinters

De beste laserprinters en refurbished laserprinters koopt u bij Second Hand HP. Een laserprinter is snel en efficiënt en, anders dan een inkjet printer, ideaal voor bij u op kantoor. Wij hebben zwart-wit printers in A3 en A4 en kleurenprinters in A3 en A4. Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken, waaronder HP, Samsung en Xerox.

Grid Lijst
Sorteer oplopend
  1. Nieuw in doos Aanbieding
    HP clj enterprise m653x (j8a05a)
    Vanaf: € 1595,00€ 1295,00

    1 op voorraad

    Bestel hier
Grid Lijst
Sorteer oplopend

Laserprinters en refurbished laserprinters kopen bij Second Hand HP
Bent u op zoek naar een nieuwe of refurbished laserprinter voor bij u op kantoor? Dan zit u bij Second Hand goed. Wij zijn al jaren de nummer 1 in refurbished printers. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een refurbished laserprinter, ook hebben wij vaak printers die helemaal nieuw in de doos zitten. Filter aan de linkerkant van het scherm voor de juiste configuratie. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Wat is een ‘refurbished’ laserprinter?
Een refurbished laserprinter is een retour gekomen laserprinter uit een leasecontract. Een refurbished laserprinter is eerder in gebruik geweest, maar dit betekent niet dat de printer niet meer werkt zoals die zou moeten. Sterker nog, bij Second Hand HP gaat er geen enkel refurbished product de deur uit, voordat alle onderdelen van A tot Z zijn nagelopen. Onze experts volgen namelijk een strak protocol. Zij maken de labelprinter schoon, verwijderen de kenmerken van de vorige eigenaar, controleren de hard- en software en updaten de software naar de laatste versie. Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Dan doen onze experts dit met enkel originele fabrieksonderdelen. Als laatste doen onze experts nog een aantal belangrijke testen, waaronder netwerk-, papier-, kopieer-, afdrukkwaliteit-, en scantesten. Uiteraard krijgt u bij de aankoop een garantiecertificaat. Op een refurbished laserprinter van Second Hand HP krijgt u immers een garantie van 3 tot 12 maanden. 

Wat is het voordeel van een refurbished laserprinter tegenover een nieuwe laserprinter? Dit is natuurlijk de prijs. Refurbished laserprinters van Second Hand HP hebben een aangename prijs én een uitstekende kwaliteit. U krijgt niet zomaar een tweedehands printer, maar een printer die helemaal is opgeschoond. U maakt gebruik van de meeste recente software en alle onderdelen zijn 100% origineel. 

Ons assortiment (refurbished) laserprinters
Een ruim aanbod aan laserprinters en refurbished laserprinter vindt u bij Second Hand HP. Wij hebben laserprinters van A-merken, denkt u aan HP, Samsung en XEROX. De juiste laserprinter vindt u bij ons met gemak. Zo kunt u aan de linkerkant van uw scherm een aantal filters selecteren. Hier kunt u filteren op zaken die voor uw werk belangrijk zijn. Bent u op zoek naar een maximaal papierformaat, een bepaald merk, een kleuren of zwart-wit printer of een laserprinter met wifi? Dit kunt u allemaal eenvoudig aangeven, dan voorzien wij u van de beste resultaten. Wilt u meer informatie over een bepaalde laserprinter? Neemt u dan een kijkje op de productpagina. 

Service van Second Hand HP
De beste (refurbished) laserprinter voor bij u op kantoor, koopt u bij Second Hand HP. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en u ontvangt te allen tijde een garantiebewijs. Al onze refurbished laserprinters voldoen aan de kwaliteitseisen en zijn voorzien van enkel originele hardware. Werkt de laserprinten toch niet helemaal naar behoren? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een (refurbished) laserprinten, neem dan contact op met onze klantenservice.

Naast (refurbished) laserprinters, verkopen wij ook labelprinters, multifunctional printers, scanners, mobiele printers en plotters.

.