Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

HP 3000 Sheet Stapler / Stacke

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

HP 3000 Sheet Stapler / Stacke
Prijs op aanvraag
Zeer professionele A4 kleuren laser printer
• Printsnelheid: 30 ppm
• Eerste pagina binnen 11 seconden
• Altijd voldoende voorraad
• Incl. garantie

Uitleg modellen
CLJ CP 3525 N = Netwerk aansluiting
CLJ CP 3525 DN = Netwerk aansluiting en Duplex (dubbelzijdig printen)
CLJ CP 3525 X = Netwerk aansluiting en Duplex (dubbelzijdig printen) en Extra lade Professionele, gebruiksvriendelijke, uitbreidbare A4 kleurenprinter. Ideaal om efficiënt en gemakkelijk documenten van hoge kwaliteit te produceren.

HP Instant-on technologie die zorgt dat de eerste pagina binnen 11 seconden verschijnt en printsnelheden tot 30 ppm (A4) in kleur of zwart-wit. HP ImageREt 3600 en verbeterde
HP ColorSphere toner die samen briljante, duidelijk afbeeldingen en scherpe tekst produceren op tal van media zorgen voor een uitzonderlijke printkwaliteit. De automatische duplexmodule bespaart papier en tijd en verlaagt de kosten1.

Uw investering wordt optimaal benut met flexibele, uitbreidbare high-performance kenmerken.
Voordelig printen in kleur en printen in zwart-wit voor dezelfde kosten als met een HP monochrome LaserJet2. Zuinig omgaan met grondstoffen door het kleurverbruik te beheren met HP's bekroonde3 Color Access Control (CAC) technologie: u bepaalt welke systemen en applicaties kleur mogen gebruiken. Betrouwbaar complexe jobs printen met een
groot intern geheugen dat tot 1 GB uitbreidbaar is. Volwaardige Gigabit netwerkfunctionaliteit voor gemakkelijk gedeeld gebruik met verbeterde beveiligingsfuncties, zoals krachtige encryptie.

Meer tijd voor uw bedrijf met een betrouwbare, gemakkelijk te installeren, te gebruiken, te beheren en te onderhouden printer.
De printer is gemakkelijk te beheren via het handige bedieningspaneel met 4-regelig backlit grafisch kleurendisplay. Originele HP Color LaserJet printcartridges met ingebouwde intelligentie zijn betrouwbaar en vebruiksvriendelijk. De vier cartridges zijn via één klep toegankelijk en gemakkelijk en snel te vervangen. HP's flexibele printerbeheertools voor het bestellen van supplies4, rapportage van kleurgebruik en meldingen maken het u gemakkelijk HP's Universal Print Drive om printers te zoeken en te gebruiken.

1 Tot 28 afbeeldingen per minuut A4 alleen met HP CLJ CP3525dn en CP3525x, de exacte snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software, de driver en de complexiteit van het document.
2 Vergeleken met de HP LJ P3005 printerserie met HP Q7551X printcartridge Opbrengst bepaald aan de hand van ISO/IEC teststandaarden. De werkelijke opbrengst en kosten zijn afhankelijk van de afbeeldingen, het aantal kleurenpagina's en andere factoren (inclusief frequentie van TCU-vervanging)
3 Buyer's Lab bekroonde HP in december 2007 voor 'Outstanding Achievement'
4 Programmakenmerken en leverbaarheid variëren per land