Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

Disposal

Het verwerken van ‘end-of-life’ printers, scanners, multifunctionals (MFP's) maakt veelal geen deel uit van de dienstverlening van uw hardwareleveranciers.

TCOP BV verzorgt op een ecologisch verantwoorde manier voor de afvoer vanaf uw locatie en/of werkplek. Een volledige en transparante rapportage van uw overbodige hardware maakt deel uit van ons specialisme. U ontvangt op asset-item een overzicht van wat en waar een ‘second-life' heeft gekregen en wat is vernietigd. Hiermee kunt u uw inkoopketen verantwoord afsluiten conform de nieuwe richtlijnen van MVO/MVI.

TCOP BV rapporteert de ingenomen goederen op een zeer hoog niveau (serienummer, bouwjaar, tellerstand, supplies standen) zodat U uw CMDB volledig kunt bijwerken.

‘Second-life’
Afgeschreven en bruikbare printers, scanners, multifunctionals kunnen vaak nog van grote waarde zijn voor andere bedrijven. Als klant ontvangt u een marktconforme vergoeding. Door middel van vaste opkoopprijzen of een winstdeling, regelt TCOP BV voor haar klanten het hoogst mogelijke rendement op de gebruikte hardware.

Klik hier voor enkele referenties waar wij de overbodige printers, scanners, multifunctionals (MFP / MPS) hebben afgevoerd.