Onze nieuwe website is gelanceerd, mocht u hier problemen mee ondervinden, graag mailen naar info@secondhandhp.nl

A4 laserprinter zwart-wit

Over het algemeen hangt er een fiks prijskaartje aan nieuwe printers, met name laserprinters van A-merken. Denk aan Samsung of HP bijvoorbeeld. Gelukkig doen we het bij Second Hand HP net even anders en bieden we je A4 laserprinters (zwart-wit) aan van dezelfde merken en dezelfde kwaliteit, maar voor een lagere prijs. Hoe dit kan? We knappen gebruikte printers op en maken ze weer zo goed als nieuw! We vervangen alle nodige onderdelen en installeren de nieuwste software. Zo bespaar je geld en draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

 • Duurzame keuze
 • Printen op A4 en A3 formaat
 • Minimaal 3 maanden garantie
Filter
Van laag naar hoog sorteren

29 producten

per pagina
Tonen als Fotos Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

29 producten

per pagina
Tonen als Fotos Lijst

Refurbished laserprinter bij Second Hand HP

Omdat we laserprinters refurbishen, bieden we je onze herstelde producten aan voor een lagere prijs. Desondanks is het apparaat in uitstekende staat. Het voordeel van een refurbished printer ten opzichte van een tweedehands printer is dat we een refurbished printer volledig nalopen op technisch vlak. We maken het apparaat helemaal schoon, controleren de software en repareren of vervangen onderdelen die daar aan toe zijn. Het product is na onze reparatie dus weer zo goed als nieuw, wat niet het geval is bij een tweedehands apparaat. Daarom kies je voor Second Hand HP.

Waar we onze A4 laserprinters op controleren

Naast de checks en reparaties krijg je van ons standaard minimaal 3 maanden garantie en een certificaat waarop staat dat de printer goed werkt en CO2-neutraal is. Er zijn heel wat punten waarop we onze printers inspecteren om zo de beste kwaliteit te bieden, zoals:

 • Connectiviteit
 • Milieuvriendelijkheid
 • Of alle onderdelen compleet zijn
 • Papiertransport
 • Scanner en document feeder
 • Uitvoermechanisme

Zwart-wit printer A4 kopen

Als je een geschikte A4 laserprinter (zwart-wit) hebt gevonden, bestel je hem gemakkelijk via Second Hand HP. Hoe dit werkt leggen we je graag uit:

 1. Kies een zwart-wit laserprinter of een A4 kleurenlaserprinter en klik op ‘bestel hier’.
 2. Om te zien welke type A4 laserprinters beschikbaar zijn, klik je op ‘direct bestellen’.
 3. Maak vervolgens een definitieve keuze en voeg hem toe aan je winkelwagen. Let hierbij op de tellerstand, het percentage resterende toners en de prijs. Dit verschilt per printer.
 4. Controleer je bestelling voordat je doorgaat naar de betaalomgeving.
 5. Rond je bestelling af.

Garantietermijn van onze zwart-wit A4 laserprinters

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Dan heb je bij ons het recht om het artikel binnen 14 dagen retour te sturen. Zorg dat het product onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Binnen 10 dagen ontvang je de aankoopprijs terug op je rekening. Na aankoop bieden we je ook een garantietermijn, de duur hiervan is gebaseerd op de totaalprijs van de printer. Zie het overzicht hieronder.

A4 laserprinter zwart-wit

Garantietermijn

€ 0,- tot € 250,-

1 maand omruilgarantie

€ 251,- tot € 500,-

3 maanden 'carry-in' garantie (Max. 30.000 prints / scans)

€ 501,- tot € 1.999,-

6 maanden 'carry-in' garantie (Max. 60.000 prints / scans)

Vanaf € 2.000,-

12 maanden 'carry-in' garantie (Max. 100.000 prints / scans)

Nog even doorkijken naar andere printers?

Misschien is de A4 laserprinter (zwart-wit) toch niet iets voor jou of kijk je liever nog even verder. Geen probleem! Kijk gerust even rond bij onze andere printers en accessoires. Heb je hulp of advies nodig, zodat je de juiste keuze maakt? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over onze zwart-wit laserprinters?

Heb je vragen over onze zwart-wit printers of werkwijze of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in of neem contact met ons op via info@secondhandhp.nl of 030 – 228 8022.