Laden...

Scanners

U koopt bij ons de beste nieuwe en refurbished scanners van absolute topmerken. We beschikken over modellen van Canon, Epson, Fujitsu, HP en Kodak. De refurbished modellen zijn uitgebreid gecheckt, zodat ze voldoen aan onze hoge prestatie eisen. Zo hoeft u niet de hoofdprijs te betalen voor hoge kwaliteit scanwerkwerkzaamheden. Met een scanner digitaliseert u foto’s, documenten en ander papierwerk. Bekijk ons aanbod en vind de scanner die helemaal past bij uw wensen.

Filter
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

per pagina
Tonen als Fotos Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

per pagina
Tonen als Fotos Lijst

Refurbished scanners

We zijn bij Second Hand HP al jaren dé nummer 1 in het leveren van top presterende refurbished scanners. In ons assortiment vindt u behalve refurbished scanners ook nieuwe modellen. Van Canon scanners tot HP scanners. Wilt u een goedkope scanner kopen? Kies uit ons aanbod refurbished scanners. Uitgebreid gecheckt en eventueel gerepareerd door de ervaren scan- en printspecialisten van Second Hand HP!

Scanner kopen: refurbished en nieuwe modellen

Een scanner uit ons uitgebreide aanbod koopt u voor de laagste prijs. Onze scanners zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Maak gebruik van de filters om uw gewenste model te vinden. Zo kunt u gemakkelijk de scanners sorteren op belangrijke eigenschappen. Onze filters bestaan uit:

  • Wel of geen flatbed scanners
  • Scan snelheid
  • Maximaal papierformaat
  • Refurbished of nieuw in doos
  • Merken
  • Optie tot netwerkaansluiting
  • Optie tot documenten scannen

Op de productpagina’s vindt u meer specifieke informatie over de scanners. Zoals het maximale papierformaat, optische scanresolutie, type aansluitingen, stroomverbruik en meer. Naast ons bovenstaande aanbod vindt u bij ons ook multifunctionele printers, laserprinters, mobiele printers, label printers en plotters.

Goedkope scanner

U koopt bij Second Hand HP een goedkope refurbished scanner. Onze modellen presteren als een gloednieuw model en u betaalt nooit de hoofdprijs voor uw gewenste scanwerk. Een refurbished scanner is betrouwbaarder dan een gebruikelijke tweedehands scanner en een stuk goedkoper dan een gloednieuw model. Naast onze refurbished modellen bieden we de nieuwste producten aan tegen scherpe prijzen.

Wat betekent refurbished?

Een refurbished scanner is een retour verzonden model, afkomstig uit een leasecontract. Het is een tweedehands scanner, maar wel een model dat door ons ervaren team weer in topconditie is gebracht. Onze specialisten controleren de retour verzonden scanners uitgebreid op prestaties. Tijdens dit proces doen we een technische controle van de hard- en software. Deze updaten we waar nodig. We verwijderen oude data van de voorgaande gebruiker. Mochten er onderdelen niet of niet voldoende presteren, dan worden ze vervangen door originele fabrieksonderdelen. De gehele scanner wordt netjes schoongemaakt en ingepakt.

Service van Second Hand HP

Bij Second Hand HP koopt u de beste refurbished scanners voor op kantoor of thuis. Al onze prijzen zijn exclusief btw en onze scanners worden altijd geleverd met een garantietermijn van 3 tot 12 maanden. Onze refurbished producten werken weer als nieuw en alle hardware bestaat uit originele onderdelen. Elk refurbished scanner is uitgebreid gecheckt door ons serviceteam. Is de scanner toch niet goed? Dan krijgt u van ons uw geld terug!

Contact met onze scanspecialisten

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een scanner? Neem contact op met onze scanspecialisten. We helpen u graag aan een model dat volledig past bij uw wensen. U bereikt ons via 030-2288022. Of stuur een mail naar info@secondhandhp.nl.