Vanwege de drukte kan er vertraging ontstaan in de uitlevering. Excuses voor het ongemak.

Laden...

Canon DR-2080c

Refurbished
Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd met garantie

Niet goed, geld terug!

De DR-2080C levert een van de snelste scansnelheden in de categorie werkgroepen, met 20 pagina's per minuut (A4 portret, enkelzijdig, zwart-wit, 200 dpi). Het biedt dezelfde snelheid bij enkelzijdig en dubbelzijdig scannen voor alle papierformaten tot A4, met het extra voordeel van scannen in grijswaarden en kleuren. Dus het kan een breed scala aan werkzaamheden snel en efficiënt verwerken - in tal van organisaties en industrieën.


U kunt nauwkeurig scannen
U profiteert van een extreem hoge optische resolutie voor 600-dpi werkgroepscanners, voor een consistent superieure beelduitvoer. De DR-2080C minimaliseert beeldvervorming dankzij een innovatieve CIS-sensor en lensarray-mechanisme. Dit revolutionaire ontwerp vermindert ook het totale energieverbruik, elimineert opwarmtijd en maakt het frame van de scanner compacter.


U kunt eenvoudig scannen met totale betrouwbaarheid
Plug-and-play eenvoud, duidelijke bedieningsknoppen en een reeks gebruiksvriendelijke functies zorgen voor moeiteloze bediening voor iedereen. Het beste van alles, de duurzame en betrouwbare DR-2080C garandeert een uiterst betrouwbare werking, dag in dag uit. Het unieke "vertragingsrol" -mechanisme van Canon zorgt voor een zeer betrouwbare scheiding en invoer van documenten voor productieve papierverwerking - terwijl problemen door gedeeltelijke dubbele invoer of stofschade worden voorkomen. U kunt "Batch Mail scannen" of zelfs naar een PDF-formaat.


De meegeleverde software voor de DR-2080C omvat ISIS / TWAIN-stuurprogramma's en Capture Perfect, die u uitgebreide scan- en opslagfuncties biedt met twee nieuwe functies.


Met "Scan Batch to Mail" kunnen gescande afbeeldingen direct worden toegevoegd aan een nieuw bericht voor meerdere verzendingen, met behulp van uw bestaande e-mailprogramma.


Gescande afbeeldingen kunnen ook worden opgeslagen in PDF-indeling - in hoge compressie of standaardmodus. OmniPage OCR-software zorgt ervoor dat OCR met volledige tekst ook is inbegrepen. Hiermee worden al uw vereisten voor beeldtoepassingen ruimschoots geoptimaliseerd.

Canon DR-2080c
Prijs op aanvraag
DR-2080c