Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

Goedkope laserprinter

Bij Second Hand HP vindt u goedkope laserprinters van topmerken. In ons ruimte assortiment vindt u allerlei laserprinters van A-merken tegen scherpe prijzen. Met meer dan 2500 laserprinters op voorraad vindt u sowieso een model dat past bij uw behoeften.

 • Grote voorraad refurbished laserprinters
 • Gecontroleerd door professionals op kwaliteit en functionaliteit
 • Met garantie tussen de 3 en 12 maanden
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkope laserprinter kopen

Onze laserprinters zijn dan misschien goedkoop, maar dat betekent nog niet dat het afgedankte tweedehandsjes zijn. Ons technische team controleert iedere laserprinter uitgebreid op functionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Bovendien geven we garantie op onze producten. Zo kunt u dus rekenen op een betrouwbare aankoop.

Ons assortiment

Second Hand HP heeft een ruime keuze op het gebied van goedkope laserprinters. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze:

Of u nu een printer nodig heeft voor uw bedrijf, of als particulier voor thuis, Second Hand HP heeft altijd een goedkope laserprinter die past bij uw behoeften. Op zoek naar een buitenkansje? Kijk dan bij onze aanbiedingen voor laserprinters.

Laserprinters voor haarscherpe prijzen

Laserprinters staan bekend om hun snelheid en efficiency. U print binnen een mum van tijd haarscherpe documenten. Of dat nu 1 simpele afdruk is, of 100 kopieën; met een goedkope laserprinter heeft u het zo voor elkaar.

Een nieuwe laserprinter kan duur uitvallen, daarom is een refurbished laserprinter een kostenbesparende optie. U koopt een apparaat dat net zo goed als nieuw is, voor een fractie van de nieuwprijs.

Multifunctionele laserprinters

Zoekt u een printer die meer kan dan enkel printen? Met een multifunctionele printer scant en kopieert u ook. Ideaal voor de zakelijke markt, maar ook thuis is het handig om te hebben wanneer u bijvoorbeeld een paspoort moet inscannen of een kopietje moet maken.

Voordelen goedkope laserprinters

Al onze goedkope laserprinters zijn refurbished. Veelal krijgen we printers binnen die geretourneerd zijn na een leaseperiode. Ons team test ze uitvoerig, maakt ze schoon en voert updates uit. We maken de laserprinters in feite zo goed als nieuw. Ons refurbishproces bestaat onder andere uit:

 • reiniging van de hardware;
 • eventuele vervanging door nieuwe onderdelen;
 • verwijderen van oude data;
 • uitvoeren van updates;
 • software tests;
 • hardware tests;
 • check van de prestaties van de laserprinter;
 • check netwerkfunctie.

Garantie goedkope laserprinters

We verkopen alleen printers die volledig zijn getest en klaar zijn voor gebruik. Om de kwaliteit te verzekeren, repareren we enkel met fabrieksonderdelen. Onze goedkope laserprinters zijn betrouwbaar en daarom geven we altijd een garantie van tussen de 3 en 12 maanden. Gaat er onverhoopt iets kapot of klopt er iets niet? Dan lossen we dat altijd op.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een van onze goedkope laserprinters of heeft u advies nodig? Onze printerprofessionals horen het graag. U kunt ons bereiken op 030-2288022 of stuur een e-mail naar info@secondhandhp.nl.