Labelprinter goedkoop

Vrijwel geen enkel kantoor kan zonder een labelprinter. Koop een goedkope labelwriter van Second Hand HP en spaar veel geld uit. Binnen ons ruime aanbod vindt u altijd een geschikt type dat voldoet aan uw eisen. Al onze kwaliteitsproducten zijn refurbished, wat betekent dat ze uitvoerig zijn gecontroleerd, gerenoveerd en schoongemaakt. U haalt dus een goedkope, maar betrouwbare labelprinter in huis.

Geen producten gevonden.

Refurbished labelwriter kopen

Labelprinters zijn vrijwel onmisbaar: of u nu productielabels moet uitprinten, of verzendlabels voor uw pakketten nodig heeft, een labelprinter zorgt voor een snellere afwikkeling van diverse taken. De verzendlabels die u met onze refurbished labelwriters uitprint, zijn bovendien geschikt voor alle bekende bezorgdiensten, zoals PostNL, UPS, DHL en andere.

Daarnaast werkt een refurbished model als nieuw, maar betaalt u niet de nieuwprijs. Met een refurbished labelwriter bespaart u flink op kosten en bent u ook nog milieubewust bezig.

Goedkope labelprinter

Het grootste voordeel van een refurbished labelprinter is dat u niet de hoofdprijs betaalt zoals bij een nieuwe. Het geld dat u bespaart op een goedkope labelprinter kunt u dan mooi steken in een andere doeleinden in uw onderneming. Daarnaast maakt u bij Second Hand HP nog gebruik van andere voordelen:

  • Onze refurbished apparatuur is uitvoerig getest.
  • Originele labelprinters van A-merken.
  • Altijd geleverd met garantie.

Kwaliteitscontrole labelprinter

Onze labelprinters zijn goedkoop, maar voordat we ze verkopen worden ze wel uitvoerig getest en gereinigd. Hij moet eerst voldoen aan onze strenge kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen. Iedere labelprinter die bij ons binnenkomt, ondergaat het volgende:

  • Uitvoerige reiniging.
  • Verwijderen oude data, reset en formattering.
  • Controle van de werking van de hardware.
  • Uitvoeren van de meest recente software-update
  • Kwaliteitscheck van de geprinte labels

Als we onderdelen moeten vervangen, gebruiken we enkel originele fabrieksonderdelen. Zo kunt u rekenen op de best werkende, goedkope labelprinter. Op iedere aankoop geven een garantie tussen de 3 en 12 maanden.

Tweedehands of refurbished labelprinter?

Onze goedkope labelprinters zijn afkomstig uit leasepartijen waarvan het contract is afgelopen. Ons ervaren team neemt ze in, controleert ze en herstelt waar nodig. We brengen de labelprinters helemaal terug in optimaal werkende staat en bieden ze aan in onze webshop.

Dit is uiteraard niet te vergelijken met tweedehands labelprinters. Deze zijn niet getest, gereinigd, gerepareerd en geüpdatet. We verkopen dus niet zomaar tweedehands producten: ook van onze labelprinters kunt u op aan.

Over Second Hand HP

We willen graag dat u straks werkt met een uitstekende labelprinter. Daarom kijken we ze zorgvuldig na en gebruiken we alleen originele onderdelen. Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw. en we hanteren een niet-goed-geld-terug-garantie. Mocht de labelprinter onverhoopt niet naar wens werken, neem dan direct contact op met onze klantenservice. We werken graag mee aan een oplossing.

Ontdek ons assortiment

Wist u dat we naast goedkope labelprinters nog veel meer mooie refurbished producten verkopen? Bij Second Hand HP vindt u ook:

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze goedkope labelprinters of heeft u een vraag? Ons team hoort het graag. Bel ons direct op 030-2288022 of stuur een e-mail naar info@secondhandhp.nl.

.