Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

Tattoo2

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

Tattoo2
Prijs op aanvraag
De Tattoo2 is een multifunctionele printer die teksten, logo’s en barcodes in minder dan een minuut in kleur of zwart-wit kan drukken en kan ook als optie met magneet- en RFID encoder geleverd worden.

Ontworpen voor het printen van enkele honderden kaarten per jaar, biedt de Tattoo2 een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding, en overtreft alle andere concurrerende printers. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het printen van kaartjes, zult u snel overtuigd zijn van de Tattoo2 kaartprinter.

Afdrukken van hoge kwaliteit kaarten gemakkelijk en in een handomdraai!
Met de Evolis Tattoo2 kunt u uw kunststof kaarten in kleur met fotoresolutie, zonder enige training, bedrukken. De stuurprogramma’s voor Windows & Mac en het setup-proces zijn ontworpen met de behoeften van de gebruiker in het achterhoofd. Alle bewerkingen en onderhoudstaken, zoals reiniging van de printer, een lint vervangen of het laden van kaarten zijn dus eenvoudig voor de gebruiker gemaakt.

ZenitudeZo compact dat u kunt afdrukken waar u maar wilt!
De Tattoo2 is de meest compacte printer in zijn categorie: Hij is niet groter dan een A4-pagina! Een reistas is optioneel beschikbaar en maakt het mogelijk om deze licht-gewicht printer mee te nemen waar u ook heen gaat en te gebruiken wanneer u hem nodig hebt. Hij kan gemakkelijk worden ingezet op een receptie of achter een balie.

Maak al uw kaarten, van eenvoudige tot geavanceerde technologie!
Met de Evolis Tattoo2 kunt u zowel dunne kaarten als dikkere plastic kaarten printen. Magneet encoders zijn beschikbaar als optie, evenals een RFID encoder voor uw geavanceerde kaarten: Tattoo2 voldoet al uw eisen.