Laden...

A3 laserprinter kleur

Een nieuwe HP printer kost over het algemeen klauwen met geld. Al helemaal als hij aan de nieuwste snufjes voldoet. Daarom pakken we het bij Second Hand HP nét even wat anders aan. Bij ons profiteert iedereen van de voordelen van een A3 laserprinter voor de laagste prijs. Onze HP printers zijn namelijk refurbished. Dit betekent dat ze al eens zijn gebruikt, maar dat alle nodige onderdelen zijn vervangen door originele stukken. Winkelen bij Second Hand HP geeft een aantal voordelen:

 • Goed voor je portemonnee én het milieu
 • Niet tevreden? Geld terug
 • Altijd garantie op je A3 printer
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Fotos Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Fotos Lijst

HP A3 laserprinter: goedkoop en duurzaam

Een goedkope printer kopen? Kies dan voor een refurbished printer van Second Hand HP. Deze zijn al eens in gebruik geweest, maar krijgen dankzij ons een nieuw leven. Is jouw printer refurbished? Dan ben je dus duurzaam bezig én bespaar je geld. Kortom: genoeg redenen om een refurbished A3 printer aan te schaffen. We vervangen elk onderdeel dat vervangen moet worden, zodat de printer weer optimaal werkt. Onze leveringswerkwijze is onder te verdelen in 3 fases.

 1. Het klaarzetten van jouw bestelling en de eerste checks.
 2. Volledige reiniging van de A3 printer inclusief opknapbeurt, tests en resets.
 3. De laatste check en het versturen van je bestelling.

A3 laserprinter kopen

Je hebt de ideale A3 laserprinter gevonden en wilt deze graag zo snel mogelijk in huis of op kantoor hebben. Dat begrijpen we volkomen. Hieronder leggen we het bestelproces stap voor stap uit, zodat je makkelijk en snel kunt bestellen.

 1. Bepaal welk type A3 kleuren laserprinter je wilt en klik op ‘bestel hier’.
 2. Klik op ‘direct bestellen’ en bekijk het overzicht van de A3 laser printers.
 3. Selecteer de gewenste kleurenprinter en klik op ‘bestellen’. Kijk hierbij goed naar het bouwjaar, de kleurpercentages en tellerstand.
 4. Bekijk je winkelwagen en ga door naar de kassa.
 5. Vul je factuuradresgegevens in en bepaal de verzendmethode.
 6. Kies een betaalmethode om je order af te ronden.

Laserprinter HP met garantie

Mocht er na aanschaf van je A3 kleurenprinter toch iets niet helemaal goed gaan, dan heb je gelukkig nog garantie. Bij aanschaf van een printer tot € 250,- heb je een maand omruilgarantie. Hoe duurder je printer, hoe langer je garantie. Voor bedragen boven de € 250,- geldt een carry-in garantie, namelijk:

A3 Kleurenprinter prijs

Garantietermijn

€ 251,- tot € 500,-

3 maanden

€ 501,- tot € 1999,-

6 maanden

€ 2000,- of meer

12 maanden

Ontdek alle HP printers en accessoires

Ben je toch op zoek naar iets anders dan een A3 kleuren laserprinter? Of ben je benieuwd naar de rest van ons aanbod? Check het hier en vind de printer die aan al jouw wensen voldoet.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een A3 laserprinter of over een ander product? Laat het ons weten via het contactformulier op onze website. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug. Mocht je ons liever direct spreken, dan zijn we telefonisch te bereiken via 030-2288022.