Vanwege de drukte kan er vertraging ontstaan in de uitlevering. Excuses voor het ongemak.

Laden...

HP Lj mfp m236d (9yf94a)

Nieuw open doos
Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd met garantie

Niet goed, geld terug!

Bent u op zoek naar een compacte en betrouwbare printer voor uw kantoor? Dan is de HP MFP M236d (9YF94A) wellicht iets voor u! Deze multifunctionele printer is geschikt voor het afdrukken, kopiëren en scannen van documenten. Bovendien is deze printer ook nog eens Nieuw in Open Doos, waardoor u profiteert van een scherpe prijs én een product in perfecte staat.


Met de HP MFP M236d bespaart u niet alleen op kosten, maar ook op ruimte. Het compacte ontwerp past gemakkelijk op uw bureau, terwijl de papierlade plaats biedt aan maximaal 150 vellen. De printer is voorzien van een automatische documentinvoer, waardoor u snel en efficiënt meerdere pagina's kunt scannen of kopiëren.


De MFP M236d print tot wel 28 pagina's per minuut, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw afdrukken. De resolutie van 600 x 600 dpi zorgt voor haarscherpe tekst en afbeeldingen. Bovendien is de printer energiezuinig en heeft deze een automatische uitschakelfunctie om stroom te besparen.


De nieuwprijs van de HP MFP M236d bedraagt normaal gesproken €249,-, maar bij SecondHandHP.nl kunt u profiteren van een scherpe prijs voor een Nieuw in Open Doos product. Zo heeft u een betrouwbare printer voor uw kantoor tegen een aantrekkelijke prijs. Bestel nu de HP MFP M236d en ontdek het gemak van een compacte en veelzijdige printer!

HP Lj mfp m236d (9yf94a)
Prijs op aanvraag
lj mfp m236d (9yf94a)