Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

MX350

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

MX350
Prijs op aanvraag
De PIXMA MX350 is een geavanceerde All-in-One printer voor thuis en op kantoor. Printen, kopiëren, scannen en faxen zijn eenvoudig met de flexibiliteit van de ingebouwde Wi-Fi. Selecteer en print documenten en foto's via het TFT-scherm van 6,2 cm. Kenmerken

Printen, scannen, kopiëren en faxen
Wi-Fi en Ethernet
Faxen met Super G3 en opslaan naar USB
Automatische documentinvoer van 30 vel
Geheugenkaartsleuven en TFT-scherm van 6,2 cm
ISO: ESAT-snelheid van 8,4/4,8 ipm (zwart/wit en kleur)
Scannen en printen naar USB
Randloze foto in 43 sec.
ChromaLife100+
Productieve All-in-One printer met Wi-Fi, Ethernet en TFT-scherm voor thuis en op kantoor.


Deel de 4-in-1 functionaliteit zonder beperkingen
Print, scan, kopieer en fax vanaf elke plek thuis of op kantoor met Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit. Deze All-in-One printer is geschikt voor netwerken en maakt het delen van inhoud een fluitje van een cent - zonder hinderlijke kabels.

TFT-kleurenscherm van 6,2 cm
Bekijk afbeeldingen vooraf, selecteer functies en print foto's eenvoudig en rechtstreeks vanaf het TFT-kleurenscherm van 6,2 cm.

Snel faxen
Profiteer van Super G3 met 33,6 kbps voor snel faxen. Inkomende faxen kun je opslaan in het interne geheugen en vervolgens opslaan op een geheugenkaart of USB-stick. Zo kun je de faxen bekijken en archiveren zonder ze allemaal te hoeven printen.

Productieve documentafhandeling
Scan, kopieer of fax grote documenten snel en efficiënt met de ingebouwde automatische documentinvoer (ADF) voor 30 vel. Door documenten te scannen en op te slaan als ‘Compact pdf’ blijft de bestandsgrootte gering - ideaal voor opslag of e-mail.

Realistische printsnelheden
Canon ondersteunt de ISO-industriestandaard voor het meten van print- en kopieersnelheden. Hierdoor kun je gemakkelijk de juiste PIXMA selecteren op basis van werkelijke printprestaties. De PIXMA MX350 biedt ISO ESAT-snelheden van 8,4 ipm voor zwart/wit documenten en 4,8 ipm voor kleur. Canons FINE-technologie, met inktdruppels van 2 pl en de resolutie van maximaal 4800 x 1200 dpi, print een randloze foto van 10 x 15 cm in circa 43 seconden met de standaardinstellingen.*

Fantastische fotokopieën
Kopieer kleurenfoto's, tekst en afbeeldingen snel en accuraat, met een superieure kleurreproductie, dankzij de verwerkingstechnologie voor tweekleurengamma's.

Scannen en printen zonder pc
Scan en print pdf- en jpeg-bestanden rechtstreeks vanaf een geheugenkaart, USB-stick of PictBridge (alleen printen).

Slimme, gebruiksvriendelijke software
Met Easy-Web Print EX kun je gemakkelijk informatie van het web knippen, bewerken en printen, precies zoals jij dat wilt. Auto Document Fix zorgt voor superieure en goed leesbare scans voor kleurendocumenten. Auto Photo Fix II corrigeert veelvoorkomende problemen en optimaliseert de fotobeeldkwaliteit.

Snel en eenvoudig
Met Quick Start kun je zo aan de slag met de functies die je nodig hebt. En dankzij de intuïtieve en logische gebruikersinterface maak je er binnen de kortste keren optimaal gebruik van.

Prachtige, duurzame foto's
Het ChromaLife100+ systeem** staat garant voor prachtige, duurzame foto's. Bij gebruik van de PIXMA MX350 met originele Canon-inkten en bepaalde soorten Canon-fotopapier blijven herinneringen een leven lang behouden.