Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

DR-2010C

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

Gemakkelijk en productief scannen vanaf de desktop is nu nog eenvoudiger met de compacte, robuuste DR-2010C-werkgroepscanner. Deze scanner biedt teams en afdelingen ongeëvenaarde prestaties.
Plus- en minpunten
++ Compact, ruimtebesparend ontwerp
++ Supersnel scannen in kleur met 20 ppm
++ Uitmuntende beeldkwaliteit
++ Indrukwekkende documentverwerking
++ CaptureOnTouch-software voor snel en eenvoudig scannen
++ Krachtig softwarepakket meegeleverd
++ Ook geschikt voor MAC OS x
-- geen netwerkaansluiting
DR-2010C
Prijs op aanvraag
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit:50 vel
Overige specificaties
Aangepaste medialengte:53,9 - 356 mm
Aangepaste mediabreedte:50 - 216 mm

Supersnelle resultaten

De DR-2010C-documentscanner maakt gebruik van de innovatieve CIS-sensor en levert hoge productiesnelheden voor scannen in zowel zwart/wit als grijswaarden als kleur. Dubbelzijdige documenten worden gescand met een snelheid van maar liefst 20 ppm of 40 ipm.

Uitstekende beeldkwaliteit

Of u nu NCR-papier van lage kwaliteit of licht gekleurde tekstdocumenten met donkere, gedetailleerde achtergronden wilt scannen, met de DR-2010C, met een optische resolutie van 600 dpi, krijgt u uitzonderlijke resultaten. Er zijn uitstekende beeldverwerkingsfuncties beschikbaar, zoals geavanceerde tekstverbetering, moiré-verkleining en voorkoming van kleurdoorloop. Al deze functies zorgen voor afbeeldingen van hoge kwaliteit met maximale leesbaarheid.

Productiviteit en betrouwbaarheid

Verhoog de productiviteit en betrouwbaarheid met extra functies zoals tekstrichtingdetectie, automatische kleurdetectie, overslaan van blanco pagina's en het Canon-systeem voor snel herstel.

Indrukwekkende documentverwerking

De scanner heeft een hellende papierbaan voor betrouwbare papierinvoer van dun tot dik en gebosseleerd materiaal, inclusief visitekaartjes, identiteitskaarten (bijvoorbeeld rijbewijzen), foto's en A3-documenten (in foliomodus). Bovendien kunt u afbeeldingen perfect bijsnijden en recht maken met automatische formaatdetectie en scheefstandcorrectie.

Om het u nog gemakkelijker te maken kan de scanner tegelijk met de computer automatisch worden in- en uitgeschakeld.

Eenvoudig in het gebruik

Gebruiksgemak is een van de belangrijkste voordelen van CaptureOnTouch, vooral voor gebruikers die niet vaak documenten scannen en elektronisch gegevens opslaan. Met de software kunt u op twee manieren scannen. Met Scan First (Eerst scannen) scant u eerst het document en kiest u vervolgens de gewenste bestandsindeling en de plaats van bestemming, terwijl u met Select Scan Job (Scantaak selecteren) gebruikmaakt van een vooraf ingestelde taakknop om documenten naar specifieke werkstroombestanden of afzonderlijke e-mails te sturen.

Eenvoudige bediening

De bediening is eenvoudig dankzij drie programmeerbare taakknoppen. Dit betekent dat taken zoals scannen naar e-mail en scannen naar bestand moeiteloos zonder extra software kunnen worden uitgevoerd met slechts één druk op de knop.

Krachtige softwaretoepassingen

Voor nog meer flexibiliteit wordt de veelzijdige scansoftware van Canon, Capture Perfect, meegeleverd, evenals hulpmiddelen als eCopy PDF Pro Office en Omnipage, Paperport en Bizcard Reader.