Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

DR-2510C

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

De DR-2510C is een compacte werkgroepscanner met zeer goede prestaties, die uitermate geschikt is voor werkgroepomgevingen en gedistribueerde scantoepassingen. Deze productieve scanner is eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat al uw scantaken moeiteloos en zonder oponthoud kunnen worden voltooid. Met een oppervlakte van slechts 298 x 160 x 160 (b x d x h) is de DR-2510C een van de kleinste en lichtste scanners in zijn klasse. De scanner past perfect op de hoek van een bureau of op een kleine kast.

Plus- en minpunten
++ Compact, ruimtebesparend ontwerp
++ Supersnel scannen in kleur met 25 ppm
++ Uitmuntende beeldkwaliteit
++ Indrukwekkende documentverwerking
++ Ultrasone detectie van dubbele invoer
++ CaptureOnTouch-software voor snel en eenvoudig scannen
++ inclusief drivers en Capture Perfect scansoftware
-- Let op Mac-gebruikers: Dit model werkt alleen op Windows computers.
DR-2510C
Prijs op aanvraag

Supersnelle resultaten

De DR-2510C-documentscanner maakt gebruik van de innovatieve CIS-sensor en levert hoge productiesnelheden voor scannen in zowel zwart/wit als grijswaarden als kleur. Dubbelzijdige documenten worden gescand met een snelheid van maar liefst 25 ppm of 50 ipm.

Uitstekende beeldkwaliteit

Of u nu NCR-papier van lage kwaliteit of licht gekleurde tekstdocumenten met donkere, gedetailleerde achtergronden wilt scannen, met de DR-2510C, met een optische resolutie van 600 dpi, krijgt u uitzonderlijke resultaten. Er zijn uitstekende beeldverwerkingsfuncties beschikbaar, zoals geavanceerde tekstverbetering, moiré-verkleining en voorkoming van kleurdoorloop. Al deze functies zorgen voor afbeeldingen van hoge kwaliteit met maximale leesbaarheid.

Productiviteit en betrouwbaarheid

Verhoog de productiviteit en betrouwbaarheid met extra functies zoals tekstrichtingdetectie, automatische kleurdetectie, overslaan van blanco pagina's en het Canon-systeem voor snel herstel.

Indrukwekkende documentverwerking

De scanner heeft een hellende papierbaan voor betrouwbare papierinvoer van dun tot dik en gebosseleerd materiaal, inclusief visitekaartjes, identiteitskaarten (bijvoorbeeld rijbewijzen), foto's en A3-documenten (in foliomodus). De DR-2510C gebruikt een ultrasoon systeem voor de detectie van dubbele invoer, waarmee invoerproblemen snel worden herkend en automatisch worden opgelost. Bovendien kunt u afbeeldingen perfect bijsnijden en recht maken met automatische formaatdetectie en scheefstandcorrectie.

Eenvoudige bediening

De bediening is eenvoudig dankzij drie programmeerbare taakknoppen. Dit betekent dat taken zoals scannen naar e-mail en scannen naar bestand moeiteloos zonder extra software kunnen worden uitgevoerd met slechts één druk op de knop. Om het u nog gemakkelijker te maken kan de scanner tegelijk met de computer automatisch worden in- en uitgeschakeld.

Eenvoudig in het gebruik

Gebruiksgemak is een van de belangrijkste voordelen van CaptureOnTouch, vooral voor gebruikers die niet vaak documenten scannen en elektronisch gegevens opslaan. Met de software kunt u op twee manieren scannen. Met Scan First (Eerst scannen) scant u eerst het document en kiest u vervolgens de gewenste bestandsindeling en de plaats van bestemming, terwijl u met Select Scan Job (Scantaak selecteren) gebruikmaakt van een vooraf ingestelde taakknop om documenten naar specifieke werkstroombestanden of afzonderlijke e-mails te sturen.

Krachtige softwaretoepassingen

Voor nog meer flexibiliteit wordt de veelzijdige scansoftware van Canon, Capture Perfect, meegeleverd, evenals hulpmiddelen als eCopy PDF Pro Office en Omnipage, Paperport en Bizcard Reader.