Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

DR-2580C (0080B003)

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

Canon DR-2580C Scanner 
Met de Canon DR-2580C Scanner kunnen 25 pagina's per minuut in zwart/wit of grijstinten worden gescand en kunnen beide zijden van dubbelzijdige documenten met 50 ipm (Images Per Minuut)(A4/LTR, 200 dpi) worden gescand. De automatische document feeder heeft een capaciteit van maximaal 50 vel voor het efficiënt scannen van batches.

Auto-shading 
Alvorens elke batch documenten te scannen, past het Auto-Shading systeem automatisch de contrastniveaus van de scanner aan. Het resultaat is scherpe, goed leesbare scans, met maximale OCR performance.

Levensechte kleurweergave met 3D kleurcorrectie 
De Canon DR-2580C Scanner beschikt over een ingebouwde en geavanceerd conversiealgoritme voor uiterst nauwkeurige kleurreproductie. Deze 3D kleurcorrectie produceert 24-bit kleurenscans die exact overeenkomen met het originele document. En met een optische resolutie van 600 dpi zorgt de scanner voor een zeer nauwkeurige reproductie van fijne lijnen en details.

Papieraanvoer 
Naast een U-vormige papierbaan beschikt de scanner ook over een korte, rechte papierbaan. Dit garandeert een betrouwbaar transport van dunne documenten, dikke documenten, visitekaartjes en zelfs plastic identiteitskaarten.

Folio Mode 
Wanneer u een document wilt scannen van A3 formaat, dan vouwt u het eenvoudig door midden en gebruikt u de Folio Mode. Beide zijden van het gevouwen document worden gescand en automatisch tot één complete scan gecombineerd.

Documenten met perforatiegaten 
Produceer zelfs van documenten met inbindgaten goed leesbare scans. De gaten in dergelijke documenten zouden normaal gesproken als zwarte stippen op de scan verschijnen, maar de mode Punch Hole Removal maakt deze stippen automatisch wit zodat u een nette scan krijgt.

Portable, ruimtebesparend design 
De Canon DR-2580C Scanner neemt niet alleen weinig ruimte in beslag, ook het slanke, front-loading design maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. De scanner weegt ca. 1,8 kg, kan eenvoudig worden verplaatst en snel worden geïnstalleerd voor gebruik op een bureau, balie of wandmeubel.

Rapid Recovery 
Als er tijdens de aanvoer van het te scannen document een storing optreedt, dan wordt de aanvoer tijdelijk onderbroken zodat u het document opnieuw kunt plaatsen. Vervolgens wordt het scannen hervat. Onvolledige beeldinformatie wordt niet naar de PC verzonden, dus worden de scans in goed staat gehouden. Traditionele scanners vereisen meestal aanvullende handelingen om een onvolledige scan te zoeken en te wissen.

Snel opstarten 
Zet de scanner aan en zodra u gereed bent om te gaan scannen, is de Canon DR-2580C Scanner dat ook. Ultrasnel opstarten, betekent geen wachttijd plaats eenvoudig uw origineel, scan het en klaar.

One Touch 
Op uw wensen af te stemmen opdrachtknoppen bieden een snelle toegang tot regelmatig gebruikte scanfuncties. Opdrachtknoppen kunnen worden gebruikt voor functies als Scan naar PDF en worden toegewezen via het handige Opdrachtregistratie tool, zodat u uw scanner met één druk op de knop kunt bedienen.

DR-2580C (0080B003)
Prijs op aanvraag
Scannen
Maximum scanformaat:210 x 297 mm
Optische scanresolutie:600 x 600 DPI
Kleurenscans:Ja
Duplex scannen:Ja
Kleurdiepte invoer:24 Bit
Kleurdiepte uitvoer:24 Bit
Grijsniveaus:256
ADF scan snelheid (b/w, A4):25 ppm
ADF scan snelheid (colour, A4):13 ppm
Flatbed scan snelheid (b/w, A4):4,6 sec/pagina
Duplex ADF scan snelheid (b/w, A4):50 ipm
Duplex ADF scan snelheid (kleur, A4):26 ipm
Design
Soort scanner:Paginascanner
Kleur van het product:Wit
Prestatie
Type beeldsensor:CMOS CIS
Dagelijkse diensten cyclus (max):1000 pagina's
Lichtbron:RGB LED
Scanner-drivers:ISIS,TWAIN
Papier
Mediagewicht, automatische doorvoer:52 - 128 g/m²
Poorten & interfaces
Standaard interfaces:USB 2.0
Energie
Soort voeding:Sector
Gewicht en omvang
Gewicht:1,9 kg
Breedte:304 mm
Diepte:169 mm
Hoogte:81,5 mm
Overige specificaties
Mediagewicht voor scannen:52 - 128 g/m²
TWAIN-compatibele interface:Ja
DR-2580C (0080B003)