Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

DR-4010C

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

Buitengewoon compacte bureauscanner
Scannen met hoge snelheid: zowel kleur als zwart-wit met 42 ppm
Voortreffelijke beeldkwaliteit
Automatische kleurdetectie voor het scannen van batches met zowel documenten in kleur als zwart-wit
Gemakkelijke en betrouwbare bediening
Krachtige functies voor beeldverbetering
Rechte papierbaan voor zware media tot 546g/m2
Gebundelde software inclusief Canons CapturePerfect

Plus- en minpunten
++ Compact design
++ OCR tekstherkenning
++ USB aansluiting
++ geschikt voor windows 7, 8 en 10
-- niet geschikt voor Mac OS x
-- Geen netwerkaansluiting
DR-4010C
Prijs op aanvraag
Overige specificaties
Aangepaste medialengte:70 - 356 mm
Aangepaste mediabreedte:53 - 219 mm
Belangrijkste kenmerken en
voordelen
• Buitengewoon compacte bureauscanner
• Scannen met hoge snelheid: zowel kleur
als zwart-wit met 42 ppm
• Voortreffelijke beeldkwaliteit
• Automatische kleurdetectie voor het
scannen van batches met zowel
documenten in kleur als zwart-wit
• Gemakkelijke en betrouwbare bediening
• Krachtige functies voor beeldverbetering
• Rechte papierbaan voor zware media tot
546g/m2
• Gebundelde software inclusief Canons
CapturePerfect

Meer informatie

De DR-4010C is een uiterst geavanceerde afdelingsscanner; klein van formaat, maar met grootse prestaties. De uitgebreide nieuwe technologie van de DR-4010C zorgt voor een uitmuntende beeldkwaliteit met in deze klasse toonaangevende kleurenscansnelheden. Deze scanner is ideaal voor particulieren en bedrijfsafdelingen die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties en gebruiksgemak in één compacte apparaat.

Compacte scanner met hoge snelheden
De DR-4010C is slechts 318 x 278 x 187 mm groot en is daarmee niet alleen een ongelooflijk compacte afdelingsscanner, maar zelfs een van de kleinste scanners in zijn klasse.

De DR-4010C verwerkt al uw scantaken in een handomdraai dankzij een drieregelige CMOS-sensor. Afbeeldingen in kleur, zwart-wit en grijstinten worden gescand met een snelheid van maar liefst 42 afbeeldingen per minuut en in de duplexmodus met 84 afbeeldingen per minuut. Het apparaat is voorzien van een functie voor automatische kleurdetectie, waarmee wordt gedetecteerd welke pagina's in kleur zijn en welke in zwart-wit. De pagina's worden dan dienovereenkomstig gescand. Documenten die zowel kleur als zwart-wit bevatten kunnen hierdoor direct in één volledige batch worden gescand en hoeft u de pagina's dus niet eerst uit te zoeken.

Uitmuntende beeldkwaliteit
De DR-4010C beschikt over een nieuw beschermingsmechanisme dat ervoor zorgt dat papierstof zich, in tegenstelling tot bij veel andere systemen, niet aan de beschermingsplaat kan hechten. Dus geen lelijke zwarte strepen meer op de afbeeldingen en geen periodieke schoonmaakbeurt van de beschermingsplaat meer om kwaliteit te garanderen. De drieregelige CMOS-sensor zorgt bovendien voor duidelijke afbeeldingen zonder vlekken.

Gebruiksvriendelijkheid
Een scanpaneel op het scherm en eenvoudig te selecteren taakknoppen zorgen ervoor dat scannen een peulenschil is. De DR-4010C beschikt tevens over een handige functie waarmee u documenten met een lengte van maximaal 1000 mm kunt scannen.

Twee papierbanen (recht of U-vormig) zorgen voor optimale flexibiliteit. Met de rechte papierbaan en een tweede documentuitvoerlade kunt u afdrukmateriaal, zoals plastic kaarten, van maar liefst 546 g/m2 scannen.

Extra mogelijkheden
Dankzij de geavanceerde tekstverbeteringsmogelijkheden van Canon kunt u met een aantal eenvoudig te selecteren modi de leesbaarheid van moeilijk leesbare documenten vergroten. Documenten met achtergrondpatronen, lichte tekst op een lichte achtergrond en halftoonachtergronden kunnen worden vastgelegd en verbeterd. Op dezelfde manier kunt u bij dun papier een functie selecteren die kleurdoorloop op de gescande pagina voorkomt. Canon’s CapturePerfect en Adobe Acrobat 7 Std worden meegeleverd voor extra mogelijkheden