Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

DR-7580

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

 High Speed A3 Document Scanners 
- tot 75PPM (pagina's per minuut) 
- volledig nagekeken en gereviseerd 
- Standaard met nieuwe rollerkit geleverd (goed voor 250.000 scans) 
- USB en SCSCII aansluiting 
- Kleur en zwart/wit scannen 
- geschikt voor Windows 8, Windows 10, Windows 7, Windows 98SE, Windows Me, Windows NT 4.0, Windows Vista 32bit, Windows Vista 64bit, Windows XP, Windows XP x64, windows 2000. 
- inclusief Capture perfect 3.0 met update 
- inclusief 6 maanden garantie.

Plus- en minpunten
++ Zeer snel
++ Zowel A3 als A4
++ USB aansluiting
-- niet geschikt voor Mac OS x
-- Geen netwerkaansluiting
DR-7580
Prijs op aanvraag
- High Speed A3 Document Scanners
- tot 75PPM (pagina's per minuut)
- volledig nagekeken en gereviseerd
- Standaard met nieuwe rollerkit geleverd (goed voor 250.000 scans)
- USB en SCSCII aansluiting
- Kleur en zwart/wit scannen
- geschikt voor Windows 8, Windows 7, Windows 98SE, Windows Me, Windows NT 4.0, Windows Vista 32bit, Windows Vista 64bit, Windows XP, Windows XP x64, windows 2000.
- inclusief Capture perfect 3.0 met update
- inclusief 6 maanden garantie. Superieure scansnelheid
Dankzij de interne JPEG-compressie en een nieuwe CIS (Contact Image Sensor) worden documenten veel sneller gescand. De DR-7580 is goed voor maar liefst 75 ppm in zwart-wit en grijstinten (A4 staand, 200 dpi). Bij dubbelzijdig afdrukken haalt de DR-7580 een ongeëvenaarde 150 ipm.

Uitstekende kwaliteit
Voor het scannen van documenten met hoge kwaliteit heeft de DR-7580 een uitvoerresolutie van maximaal 600 x 600 dpi. Geavanceerde tekstverbetering vergroot de leesbaarheid van lichtgedrukte tekst, en een dubbel lichtsensorsysteem voorkomt dat vouwen in het origineel schaduwlijnen vormen op de scan.

A3-verwerking
De DR-7580 is uitermate geschikt voor diverse zakelijke toepassingen; hij kan tot maximaal A3 scannen, kan verschillende papierformaten en -dikten in gemengde batches aan en heeft de flexibiliteit die nodig is in alle omgevingen.

Bekende betrouwbaarheid
De DR-7580-scanner maakt gebruik van een nieuw invoermechanisme, gecombineerd met het sterke en duurzame originele rollensysteem van Canon. Hierdoor ondersteunt de scanner meer papierdikten en is de papierinvoer betrouwbaarder.

MultiStream™-efficiëntie
Met de geavanceerde MultiStream™-technologie kunnen afbeeldingen gelijktijdig worden gescand met twee verschillende scanmodi. De scanner detecteert onder meer automatisch afbeeldingen en tekst op een pagina en comprimeert de scan tot een compact bestand dat gemakkelijk kan worden beheerd en opgeslagen. De DR-7580 biedt met deze MultiStream™ technologie na slechts één keer scannen, instelbaar, bijvoorbeeld een image in Zwart/Wit als ook in kleur (de DR-7580 is hierdoor niet een kleurenscanner).

Compact en gebruiksvriendelijk
Een compact maar robuust ontwerp garandeert zowel gemakkelijke plaatsing als absolute betrouwbaarheid. Het eenvoudige bedieningspaneel op de scanner zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening. De scanner maakt minder geluid voor stil gebruik. De detectie van dubbele bladinvoer en nietjes draagt tevens bij tot een probleemloze werking.

CapturePerfect scan applicatie
Het nieuwe CapturePerfect 3.0 scanprogramma biedt in combinatie met de nieuwste driver- en hardwarefuncties het vermogen en de veelzijdigheid om grootschalige scantaken uit te voeren. Tevens optimaliseert dit programma de beeldkwaliteit en het algemene gebruiksgemak. Met de beschikbare optionele accessoires haalt u een nog grotere productiviteit.