Laden...

Laserprinters

De beste laserprinters en refurbished laserprinters vindt u voor zachte prijzen bij Second Hand HP. Een laserprinter is snel, efficiënt en ideaal voor bij u op kantoor. Wij hebben zowel zwart-wit printers als kleurenprinters met A3 en A4 printformaten. Ons ruime aanbod bestaat uitsluitend uit A-merken. Waaronder modellen van HP, Samsung en Xerox. Alle refurbished laserprinters zijn uitgebreid gecheckt en voldoen aan hoge prestatie-eisen. Zo betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs voor een top presterende laserprinter.
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Fotos Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Fotos Lijst

Refurbished laserprinters

Met een refurbished laserprinter beschikt u over een snelle en voordelige printer. Een laserprinter maakt gebruik van lasertechnologie. Dit is een efficiënte en goedkope manier om snelle en scherpe afdrukken te maken. De printkosten zijn een stuk lager dan Inkjet printers en dus ideaal om op kantoor te gebruiken. Neem een kijk in ons ruime aanbod met A4 kleuren laserprinters en A3 kleuren laserprinters. We beschikken ook over modellen die zwart-wit printen in A4 en zwart-wit printen in A3. Door gebruik te maken van onze zoekfilters vindt u de refurbished laserprinter die het beste past bij uw wensen.

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact op met onze printerspecialisten. We helpen u graag met het vinden van de ideale printer.

Wat is een refurbished laserprinter?

We ontvangen bij Second Hand HP diverse gebruikte laserprinters die terugkomen na afloop van leasecontracten. In plaats van de modellen gelijk door te verkopen als tweedehandse printers, controleren we ze uitgebreid en updaten we ze wanneer nodig. Zo wordt een tweedehands laserprinter een refurbished model. Onze printerexperts volgen hierbij een strak protocol. Zo worden de volgende punten nagelopen tijdens ons refurbishproces:

  • Grondige schoonmaak
  • Kenmerken en data van vorige eigenaar verwijderen
  • Hardware test
  • Software test met installatie van de laatste updates
  • Uitgebreide controle op printprestaties

Komen er onderdelen niet door onze strenge prestatietest? Dan vervangen we ze enkel door originele fabrieksonderdelen. Als laatste pakken we de laserprinter zorgvuldig en netjes in. Elke refurbished laserprinter in het aanbod van Second Hand HP voldoet aan hoge prestatie-eisen. Zo zorgen we ervoor dat u voor een lage prijs gebruikmaakt van een hoog presterende laserprinter.

Laserprinter kopen

Het grootste voordeel van het kopen van een refurbished laserprinter ten opzichte van een nieuwe printer is natuurlijk de prijs. Ons uitgebreide aanbod refurbished modellen zijn verkrijgbaar voor de aangenaamste prijzen en zijn van uitstekende kwaliteit. Liever een nieuwe laserprinter kopen? We bieden ook voordelige laserprinters aan die gloednieuw in de doos zitten.

Op zoek naar de beste aankoop voor kantoor? Bekijk onze huidige, scherpe laserprinter aanbiedingen.

Goedkope laserprinter

U vindt in ons aanbod goedkope laserprinters die top functioneren. Gloednieuw in de doos of refurbished volgens ons strenge refurbishproces. Naast de goedkope productprijzen is het verbruik super voordelig. Door te printen met lasertechnologie bent u goedkoper uit dan printen met vloeibare inkt. De kosten zijn namelijk per print lager. Zo bent u voor grootschalig printwerk een stuk voordeliger uit.

Garantie van Second Hand HP

Uiteraard krijgt u bij de aankoop van een laserprinter en een refurbished laserprinter een garantiecertificaat. Op een refurbished model krijgt u garantie van 3 tot 12 maanden. De prijzen zijn exclusief btw. Werkt de laserprinter toch niet naar behoren? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Hulp bij uw printerbestelling

Neem voor vragen over laserprinters contact met ons op. Onze printerspecialisten staan u graag te woord. U bereikt ons via 030-2288022 of stuur uw vraag naar info@secondhandhp.nl.