Onze nieuwe website is gelanceerd en dat vieren we met 10% korting op alle produkten t/m 31 maart!

OFFICEJET H470

Betaal veilig met: Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely Pay securely
Vanaf Prijs op aanvraag

Alleen originele hardware

Altijd geleverd met garantie

Niet goed, geld terug!

OFFICEJET H470
Prijs op aanvraag
De HP Officejet H470 mobiele printer serie is ontworpen voor mobiele professionals die een compacte, robuuste printer zoeken met de snelheid en kwaliteit van een desktopprinter en het gemak van meerdere aansluitopties.
Uiterst voordelig werken met 's werelds snelste mobiele printer3. Maximale productiviteit met de snelste mobiele printer ter wereld3 met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Documenten, presentaties, offertes, rapporten en meer printen met 22 ppm in zwart en 18 ppm in kleur – geen concessies aan de snelheid ter wille van het gemak. Uiterst voordelig dankzij een concurrerende aanschafprijs en zeer economische, speciaal ontwikkelde HP inkt die efficiënt is en u tijd en geld bespaart.

Printen wanneer en waar u veel – met de versie die het beste aansluit bij uw behoeften.
Precies de print prestaties die u nodig hebt. Keuze uit verschillende the H470 printers; de H470b met lithium-ion batterij met lange gebruiksduur, tot 480 pagina’s indien geheel opgeladen; voor maximale flexibiliteit de H470wbt met Bluetooth-interface, plus batterij en beschermhoes. De mogelijkheden zijn nog verder uit te breiden met de optionele HP 802.11b/g wireless printadapter4 of de optionele HP autoadapter4 om in de auto zonder batterij te printen. Compatibel met Windows® en Macintosh, Palm, Pocket PC en meer.

Robuuste, compacte, gebruiksvriendelijke printer die professionele resultaten produceert.
Onderweg, bij klanten of in een hotelkamer tekst van laserkwaliteit, levendige afbeeldingen en haarscherpe foto's printen. Het optionele printsysteem met zes HP Vivera inktkleuren5 produceert nog mooiere foto's. U kunt hem overal mee naartoe
nemen en printen van af een notebook, pda, camera of geheugenkaart. Gemakkelijk mee te nemen – compact en licht (slechts 2,09 kg zonder batterij). De betrouwbaarheid die u van HP verwacht – valtests garanderen de duurzaamheid bij intensief dagelijks gebruik.